[O1] Ośiwtlenie wmętrza

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jack23
    Classic
    • 2009
    • 31

[O1] Ośiwtlenie wmętrza

Ja miałem okazję jeździć 1.2 TCE w Clio GrandTour (zarówno w mieście jak i trasie) i muszę przyznać, że bardzo ładnie to chodzi. Nie ma najmniejszych problemów z wyprzedzaniem (nawet jadąc pod górę na 5 biegu czuć, że to auto się zbiera).
    Auto na co dzień użytkowała Natalia, także może jutro ona napisze coś więcej, jak się jej jeździło tym pierdusiem :szeroki_usmiech :wink:
  • Xan86
    Ambiente
    • 2007
    • 141

[O1] Ośiwtlenie wmętrza

Witam. Chciałem się zapytać na jakiej zasadzie działa oświetlenie wnętrza , tzn. chodzi konkretnie o ten wyłącznik który jest schowany w słupku i sygnalizuje otwarcie drzwi i ich zamkniecie włączeniem światła w kabinie??? Ostatni coś mi to szwankuje bo raz się światło wyłącza a raz nie.

Wyciągłem ten plastik i pod nim nic nie znalazłem oprócz gąbki w woreczku i żadnego czujnika nic. Jak to działa? Miał juz ktoś z tym problem? Proszę o jakieś wskazówki bo szukajka nie działa :?
    Była OI 1.8 20V ->OII Elegance 1.9TDI BXE ->
    Opel Insignia ST 2.0 CDTI 191hp 429Nm

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

Xan86, czujnik jest w zamku w drzwiach a nie w słupku. :wink: wpisz w szukajkę mikrostyk lub mikrowłacznik/czujnik otwartych drzwi

[ Dodano: Sob 12 Wrz, 09 16:28 ]
      tu masz wszystko ładnie opisane http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=8013
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

Pracuję...